David Giese bloggar för DJ-liv!

DJ-liv är otroligt glada över att musikern, producenten och djn David Giese inom kort kommer att börja blogga på denna sida tillsammans med Johanna Ritscher och Gavana & Anaya. Se under ”blogg”.

David Giese har varit aktiv som DJ sedan mitten av 90-talet och som musiker sedan slutet av 80-talet. Han har rötterna i new wave, punk, dub och hip hop och har varit med i band som Big Fish, Pure Pain och Moder Jords Massiva. Som musikproducent och DJ har han släppt både egenproducerat material och mixar på många bloggar och skivbolag världen över under artistnamnen Slummer och Joxaren, och driver även den egna labeln European Music. Han uppehåller sig helst i de musikaliska gränszonerna mellan kulturer och stilar och blandar gärna albansk Tallava med skandinavisk Skweee och amerikansk crunk, men gör även mer ortodoxa dj-set emellanåt med uteslutande finsk tango.

David Giese på Mixcloud och på Soundcloud.

DG3