Johanna Ritscher bloggar för DJ-liv!

I sommar startar DJ-liv en blogg med flera olika gästbloggare. Vi är otroligt glada över att kunna presentera Johanna Ritscher (Collabo Queens, Syrran, Femtastic) som är först ut! Håll dig uppdaterad om vad som händer i hennes DJ-liv i det närmaste!

Johannaritscher

Bara de senaste åren har Johanna Ritscher både under sitt eget namn och som DJ åt Gnucci spridit det djupa dunklet i New York, Rio de Janeiro, London, Berlin, Holland, Polen, halva Sverige, öppnat för akter som Dillon Francis, Flosstradamus, Zebra Katz och Hudson Mohawke (TNGHT) och en rad stora grime- och dansakter. Hon är i grunden konstnär och har stått för dekor, visuella koncept och affischer för sina egna klubbar som Collabo Club, Syrran och FAM.

När Johanna ställer sig bakom skivspelarna målar hon bländade kollage av hiphopkryddade tropicalproduktioner, dancehall blandat med grime, släpig trap, djup house, UK-funky och andra basdrypande klubbrytmer.

https://m.mixcloud.com/johanna-ritscher/